Baby-sessie

Jullie baby, met zijn of haar eigen karaktertje. De ontwikkeling van jullie kindje gaat zo snel dat eerste jaar, net als de tijd.
Het is zo waardevol om een mooie fotoserie te hebben van je baby. En… variatie genoeg! Als je kindje al op de buik kan liggen of kan kruipen of misschien zelfs al kan staan (wellicht met wat hulp van grote broer/zus of anders papa en mama), dan leveren dat zeker weten prachtige plaatjes op!

Een baby sessie kan plaatsvinden in jullie eigen persoonlijke omgeving of op een mooie (buiten)locatie naar keuze (in het eerste jaar na de geboorte). Deze sessie kan bijvoorbeeld met 3 maanden gepland worden, maar bijvoorbeeld ook pas met 9 maanden, als jullie kindje al wat meer kan! Ook is deze baby sessie te combineren met een leuke cakesmash sessie. Om de eerste verjaardag van jullie kleine alvast in het klein te vieren met een heerlijk smashtaartje voor je kindje. Boek je bijvoorbeeld beide sessies of meerdere sessies in het 1e jaar, dan kan ik je een leuke korting geven.

In een baby sessie worden deze unieke, pure beelden vastgelegd door gebruik te maken van het bestaande daglicht. Het samen spelen met broer/zus of een huisdier of het knuffelen met papa en mama zijn beelden die ik voor jullie vast kan leggen, net als een mooie gezinsfoto.

Een baby sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken bij de sessie cadeau. De foto’s uit het foto albumpje krijg je als digitaal bestand in hoge resolutie gratis.

Uiteraard is het mogelijk om een groter album, extra digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Boek nu je baby-sessie

Kinderen | Gezin

Familie is bijzonder, je koestert ze en soms wil je dan even de tijd laten stil staan. Misschien omdat de tijd zo snel gaat of juist omdat je zo geniet van het samen zijn. Het is jouw gezin, familie in welke vorm of samenstelling dan ook. Deze mensen wil je graag gezamenlijk vastleggen of misschien juist voor dat unieke, onvergetelijke cadeau voor de ander.

Je gezin, (klein)kinderen, familie worden gefotografeerd op een mooie (buiten)locatie naar keuze. Dit kan zijn in de buitenlucht in het bos of in een tuin vol bloemen. Maar het kan ook binnen in de warmte van het ouderlijk huis of juist op die locatie waar jullie mooie momenten hebben beleefd. Een ontspannen en gezellig samenzijn in een ongedwongen sfeer levert de meest mooie beelden op.

Tijdens de sessie van ongeveer 60 minuten kan ik verschillende samenstellingen fotograferen. Dit kan het gezin zijn maar ook gezinsleden afzonderlijk of juist de (klein)kinderen apart. Samen kunnen we bekijken wat voor jullie de gewenste samenstellingen zijn voor deze familie sessie.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album met ruimte voor 4 of 8 foto afdrukken bij de sessie cadeau. De foto’s uit het foto albumpje krijg je als digitaal bestand in hoge resolutie gratis.

Uiteraard is het mogelijk om een groter album, extra digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Heb je vragen over deze reportage of wil je graag meer informatie? Via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie kun je contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk kan ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je Kinderen | Gezin sessie