Baby- en kindsessie

Jullie kindje, met zijn of haar eigen karaktertje. De ontwikkeling van jullie kindje gaat zo snel dat eerste jaar, net als de tijd.
Het is zo waardevol om een mooie fotoserie te hebben van je baby/kindje. En… variatie genoeg! Als je kindje al op de buik kan liggen of kan kruipen of misschien zelfs al kan staan (wellicht met wat hulp van grote broer/zus of anders papa en mama), dan leveren dat zeker weten prachtige plaatjes op!

Een baby- of kindsessie kan plaatsvinden in jullie eigen persoonlijke omgeving of op een mooie (buiten)locatie naar keuze (in het eerste jaar na de geboorte). Deze sessie kan bijvoorbeeld met 3 maanden gepland worden, maar bijvoorbeeld ook pas met 9 maanden, als jullie kindje al wat meer kan!

In een baby- of kindsessie worden deze unieke, pure beelden vastgelegd door gebruik te maken van het bestaande daglicht. Het samen spelen met broer/zus of een huisdier of het knuffelen met papa en mama zijn beelden die ik voor jullie vast kan leggen, net als een mooie gezinsfoto.

Een baby sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken. De foto’s uit het mini album krijg je tevens als digitaal bestand in hoge resolutie.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie.nl
Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk mag ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Algemene Voorwaarden_Ifotografie

Boek nu je Baby | Kind sessie