/Baby
Baby2018-07-25T11:06:58+00:00

Jullie baby, met zijn of haar eigen karaktertje. De ontwikkeling van jullie kindje gaat zo snel dat eerste jaar, net als de tijd.
Het is zo waardevol om een mooie fotoserie te hebben van je baby. En… variatie genoeg! Als je kindje al op de buik kan liggen of kan kruipen of misschien zelfs al kan staan (wellicht met wat hulp van grote broer/zus of anders papa en mama), dan leveren dat zeker weten prachtige plaatjes op!

Een baby sessie kan plaatsvinden in jullie eigen persoonlijke omgeving of op een mooie (buiten)locatie naar keuze (in het eerste jaar na de geboorte). Deze sessie kan bijvoorbeeld met 3 maanden gepland worden, maar bijvoorbeeld ook pas met 9 maanden, als jullie kindje al wat meer kan! Ook is deze baby sessie te combineren met een leuke cakesmash sessie. Om de eerste verjaardag van jullie kleine alvast in het klein te vieren met een heerlijk smashtaartje voor je kindje. Boek je bijvoorbeeld beide sessies of meerdere sessies in het 1e jaar, dan kan ik je een leuke korting geven.

In een baby sessie worden deze unieke, pure beelden vastgelegd door gebruik te maken van het bestaande daglicht. Het samen spelen met broer/zus of een huisdier of het knuffelen met papa en mama zijn beelden die ik voor jullie vast kan leggen, net als een mooie gezinsfoto.

Een baby sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album bij de sessie cadeau.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken bij de sessie cadeau. De foto’s uit het foto albumpje krijg je als digitaal bestand in hoge resolutie gratis.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Heb je vragen over deze reportage of over een combi korting? of wil je graag meer informatie? Via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie kun je contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk kan ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je sessie