Cakesmash

Is je kindje bijna 1 jaar en wil je dit alvast in het klein vieren met een heerlijk smashtaartje? Waar je kindje mee mag doen wat hij/zij wil?! Lekker smikkelen, kliederen of juist niets van het taartje willen weten. Het levert gegarandeerd geweldige foto’s op! En wat is nou leuker om deze foto’s te gebruiken voor een leuke uitnodiging voor zijn/haar eerste verjaardag?!

Het smashtaartje is een cupcake formaatje xl. Mijn leverancier maakt het taartje helemaal naar wens (kleur, versiersels, cijfers/letters), dus er is heel veel mogelijk.

Een cakesmash sessie kan bij jullie thuis plaatsvinden of (bij goed weer) op een mooie locatie naar keuze. De locatie kan worden aangekleed met leuke slingers en ballonnen, en wellicht hebben jullie zelf nog leuke, persoonlijke vlaggetjes/versiering welke we kunnen gebruiken tijdens de sessie. Ook is het mogelijk om deze cakesmash sessie te combineren met een leuke baby sessie. Boek je bijvoorbeeld beide sessies, dan kan ik je een leuke korting geven.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken bij de sessie cadeau. De foto’s uit het foto albumpje krijg je als digitaal bestand in hoge resolutie gratis.

Uiteraard is het mogelijk om een groter album, extra digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen. 

Heb je vragen over een cakesmash sessie of wil je graag meer informatie? Via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie kun je contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk mag ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je cakesmash sessie