Cakesmash

Is je kindje bijna 1 jaar en wil je dit alvast in het klein vieren met een heerlijk smashtaartje? Waar je kindje mee mag doen wat hij/zij wil?! Lekker smikkelen, kliederen of juist niets van het taartje willen weten. Het levert gegarandeerd geweldige foto’s op! En wat is nou leuker om deze foto’s te gebruiken voor een leuke uitnodiging voor zijn/haar eerste verjaardag?!

Het smashtaartje is een cupcake formaatje xl. Mijn leverancier maakt het taartje helemaal naar wens (kleur, versiersels, cijfers/letters), dus er is heel veel mogelijk.

Een cakesmash sessie kan bij jullie thuis plaatsvinden of (bij goed weer) op een mooie locatie naar keuze. De locatie kan worden aangekleed met leuke slingers en ballonnen, en wellicht hebben jullie zelf nog leuke, persoonlijke vlaggetjes/versiering welke we kunnen gebruiken tijdens de sessie. Ook is het mogelijk om deze cakesmash sessie te combineren met een leuke baby | kindsessie. Boek je bijvoorbeeld beide sessies, dan kan ik je een leuke korting geven.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken. De foto’s uit het mini album krijg je tevens als digitaal bestand in hoge resolutie.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie.nl
Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk mag ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Algemene Voorwaarden_Ifotografie

Boek nu je cakesmash sessie