Geboorteworkshop

In het weekend van 24-26 november 2017 heb ik de geboorteworkshop bij Marry Fermont gevolgd.

De eerste keer dat ik kennis heb gemaakt met geboortefotografie was tijdens de negen maanden beurs in 2011-2012. Ik was zwanger van mijn tweede kindje en daar leerde ik Marry kennen. En nu kreeg ik de mogelijkheid om de workshop bij haar te volgen. Op Facebook las ik dat dit de laatste workshop zou zijn die ze zou gaan geven op het gebied van geboortefotografie. Twijfel sloeg toe en toen ik op het punt stond me op te geven, was ik al te laat. Balen !!

Maar alsof het zo moest zijn… er kwam toch nog een plekje vrij. Collega-fotograaf Natasja Jansen van Puur Mama Fotografie attendeerde me op de vrijgekomen plek (nogmaals bedankt Natasja!)  en dan ben ik even heel erg enthousiast en sta ik te stuiteren van energie! Wat was het een geweldig weekend! maar ook intensief! Helemaal omdat ik werd ‘opgeroepen’ om de bevalling te fotograferen. Mijn eerste!! 🙂 Maar wat was dat gaaf om te doen! en dat smaakte zeker naar meer.

In combinatie met mijn (jonge)gezin en mijn andere werkzaamheden is geboortefotografie op dit moment niet haalbaar. Wel wil ik me richten op de geplande bevallingen, keizersneden en de pasgeboren-reportages. Mocht jij ook enthousiast zijn, en wil jij meer informatie over een reportage neem dan snel contact met mij op om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Ineke