Gezin

Familie is bijzonder, je koestert ze en soms wil je dan even de tijd laten stil staan. Misschien omdat de tijd zo snel gaat of juist omdat je zo geniet van het samen zijn. Het is jouw gezin, familie in welke vorm of samenstelling dan ook. Deze personen wil je graag gezamenlijk vastleggen of misschien juist voor dat unieke, onvergetelijke cadeau voor de ander. Maar ook als een naaste erg ziek is, en je graag een tastbare herinnering laten vastleggen. Met elkaar op pad, even samen zijn, genieten van het hier en nu. Graag ik leg deze momenten voor jullie vast. Hierbij let ik veel op de kleine dingen die er toe doen… zoals een hand op een schouder, een knuffel, het wegvegen van een traan, of juist die enorme lachbui. Dit soort sessies zijn zo waardevol, en daarnaast een hele bijzondere herinnering,.. voor het leven, van het leven..  Wil je meer weten wat ik voor jullie kan betekenen in zo’n situatie? klik dan hier voor meer informatie.

Je gezin, (klein)kinderen, familie worden gefotografeerd op een mooie (buiten)locatie naar keuze. Dit kan zijn in de buitenlucht in het bos of in een tuin vol bloemen. Maar het kan ook binnen in de warmte van het ouderlijk huis of juist op die locatie waar jullie mooie momenten hebben beleefd. Een ontspannen en bijzonder samenzijn in een ongedwongen sfeer levert de meest mooie beelden op.

Tijdens de sessie van ongeveer 60 minuten kan ik verschillende samenstellingen fotograferen. Dit kan het gezin zijn maar ook gezinsleden afzonderlijk of juist de (klein)kinderen apart. Samen kunnen we bekijken wat voor jullie de gewenste samenstellingen zijn voor deze familie sessie.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken. De foto’s uit het mini album krijg je tevens als digitaal bestand in hoge resolutie.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie.nl
Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk mag ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je gezinsessie