/Kinderen | Gezin
Kinderen | Gezin2018-07-25T11:15:10+00:00

Familie is bijzonder, je koestert ze en soms wil je dan even de tijd laten stil staan. Misschien omdat de tijd zo snel gaat of juist omdat je zo geniet van het samen zijn. Het is jouw gezin, familie in welke vorm of samenstelling dan ook. Deze mensen wil je graag gezamenlijk vastleggen of misschien juist voor dat unieke, onvergetelijke cadeau voor de ander.

Je gezin, (klein)kinderen, familie worden gefotografeerd op een mooie (buiten)locatie naar keuze. Dit kan zijn in de buitenlucht in het bos of in een tuin vol bloemen. Maar het kan ook binnen in de warmte van het ouderlijk huis of juist op die locatie waar jullie mooie momenten hebben beleefd. Een ontspannen en gezellig samenzijn in een ongedwongen sfeer levert de meest mooie beelden op.

Tijdens de sessie van ongeveer 60 minuten kan ik verschillende samenstellingen fotograferen. Dit kan het gezin zijn maar ook gezinsleden afzonderlijk of juist de (klein)kinderen apart. Samen kunnen we bekijken wat voor jullie de gewenste samenstellingen zijn voor deze familie sessie.

Ook kan je kiezen voor een Day in the Life sessie. Een dag uit jullie leven vastleggen in een ongedwongen, pure en persoonlijke sfeer. Bij jullie thuis, in de tuin, binnen, op de boerderij, overal kan je dit toepassen. Het kan zijn dat het juist prettig is als ik een groot deel van de dag met jullie gezin mee draai en op die manier de momenten vastleg. Je kunt ook kiezen dat ik een paar uur meedraai op een door jullie gekozen moment van de dag. In gezamenlijk overleg kunnen we zeker een mooi moment vinden om jullie dag uit jullie leven vast te leggen. Voor meer informatie klik hier : Day in the Life

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken bij de sessie cadeau. De foto’s uit het foto albumpje krijg je als digitaal bestand in hoge resolutie gratis.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Heb je vragen over deze reportage of over een Day in the Life sessie? of wil je graag meer informatie? Via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie kun je contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk kan ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je sessie