Newborn Lifestyle

Daar is jullie kleine wondertje dan eindelijk! Pasgeboren en helemaal uniek, met kleine oogjes die verwonderd de wereld bekijken. Jullie mooie mensje dat kennis gaat maken met jullie en jullie met hem/haar. Geboren in jullie eigen vertrouwde omgeving of misschien wel in het ziekenhuis. Die eerste momenten samen met jullie kleine zijn zo overweldigend, en zo bijzonder.

Op een ongedwongen, pure en ontspannen manier zal ik jullie momenten na de geboorte van jullie baby vastleggen. De kraamweek is een intense en bijzondere periode, er gebeurt veel. Het is een tijd van heel veel eerste momenten, momenten die je niet meer wil vergeten… En dit leg ik graag voor jullie vast.

Een sessie kan plaatsvinden in jullie eigen persoonlijke omgeving (of in het ziekenhuis) in die eerste, unieke weken na de geboorte. Dit kan bijvoorbeeld in de kraamweek of juist iets later, wanneer jullie er zelf klaar voor zijn!

In deze sessie worden unieke, pure beelden vastgelegd door gebruik te maken van het bestaande (dag)licht. De interactie en liefdevolle momenten tussen papa, mama met jullie pasgeboren kleintje. Dat ene kusje van de grote broer of het knuffeltje van grote zus. Of als je baby misschien in badje gaat, of het hielprikje krijgt. Ook leg ik graag de kleine details vast zoals de lange wimpertjes, kleine vingertjes en teentjes van jullie baby of juist details uit de omgeving, zoals de versiering, felicitatiekaarten en/of de kinderkamer. Ik fotografeer momenten, ik laat jullie weinig tot niet poseren (wellicht op een paar kleine aanwijzingen na). Mijn sessies zijn zo puur mogelijk. In mijn portfolio is goed te zien wat mijn stijl is en kun je bekijken of deze manier van momenten vastleggen jullie aanspreekt.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken. De foto’s uit het mini album krijg je tevens als digitaal bestand in hoge resolutie.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie.nl
Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk mag ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Algemene Voorwaarden_Ifotografie

Boek nu je Newborn Lifestyle sessie