IF-Studio -> Ifotografie

Mijn bedrijfsnaam is gewijzigd. Omdat mijn stijl van fotografie in de loop der jaren is veranderd. Omdat ik merkte dat mijn mogelijkheden in een studio beperkt waren en ik meer richting lifestyle fotografie wilde gaan en fotograferen op locatie.

Fotografie op locatie heeft als voordeel dat de mogelijkheden enorm zijn. Kinderen zijn op hun gemak en kunnen rustig hun gang gaan. Een fotoreportage wordt een gezellig samenzijn.

Maar ook wil ik me meer gaan richten op afscheidsfotografie (uitvaarten). Ik heb in de afgelopen periode meerdere uitvaarten gefotografeerd en ik merk dat het voor veel nabestaanden een grote steun en troost is in de verwerking van dit verlies. De laatste beelden zijn tastbare herinneringen die ik vastleg en worden gebundeld in een mooi album. De reden waarom ik me ben gaan richten op afscheidsfotografie is omdat ik gevoeld heb wat het is om afscheid te nemen van een dierbare. Hoe je zo’n dag beleefd. Helaas heb ik op jonge leeftijd afscheid van mijn moeder moeten nemen. Jaren later, besef ik dat ik nauwelijks foto’s heb waar mijn moeder op staat, of waar ik samen met haar op sta. De foto’s die ik heb koester ik. Maar dat zijn er niet veel… ik had toch graag nog wat foto’s van haar willen hebben toen ze in het ziekenhuis lag, ondanks dat ze al zo ziek was..  Alles wat me aan haar herinnert koester ik. Er zijn een paar foto’s gemaakt van de zaalopstelling waar de kist stond, en die betekenen al zo ontzettend veel voor me. Dat had ik op dat moment niet kunnen weten. De beelden die ik zal maken voor nabestaanden kunnen helpen bij de verwerking van dit droevige verlies. En het idee dat ik nabestaanden een beetje kan helpen maakt dat ik het vastleggen van de uitvaart met liefde doe, hoe moeilijk het ook zal zijn.

Vanaf heden werk ik dus onder de naam Ifotografie. Een algemene naam omdat ik verschillende doelgroepen wil blijven bedienen op het gebied van fotografie. En naast een nieuwe bedrijfsnaam wilde ik dan ook graag een nieuwe website en logo. De website is nog volop in ontwikkeling en zal er uiteindelijk nog anders uit te komen zien en dankzij de hulp van mijn broer wordt het uiteindelijk helemaal zoals ik het wil. Mijn logo heb ik laten ontwerpen door Janita Dijkstra uit Winsum. Ik wilde graag een logo met betekenis en dat heb ik gekregen.

Armen die ‘vasthouden’
Het hartje wordt als het ware ‘vastgehouden’ door de armen. Liefde voor het vak.
Het hartje staat ook op de echte plek van het hart. Moederliefde, maar ook mijn
liefde voor het vak, het vastleggen van herinneringen en alles wat er mee te maken heeft.
Het staat daarom ook voor mijn eigen hart!

Wil je meer informatie? neem dan contact met mij op via de mail: info@ifotografie.nl

Wie weet tot snel !
Liefs Ineke