Even voorstellen …

Mijn naam is Ineke Flokstra, moeder van drie heerlijke kids en samen met mijn partner vormen we een gezellig, druk maar hecht gezinnetje. Naast het fotograferen breng ik mijn tijd graag door met mijn gezin, familie en vrienden en probeer ik van iedere dag te genieten!

Mensen die mij kennen omschrijven mij als een vrolijk, energiek, positief, creatief, meedenkend, gezellig en sociaal persoon.

Fotografie betekent voor mij het vastleggen van emotie, van momenten uit het leven. Soms de gewone momenten die heel bijzonder blijken te zijn maar waar vaak niet bij stil gestaan werd op het moment zelf. Het kunnen de meest simpele dingen in het leven zijn.

Ik hou van de interactie tussen mensen, de momenten van liefde, plezier, waardering maar ook verdriet. Deze momenten probeer ik op een respectvolle wijze vast te leggen voor jullie.

Wat voor beelden ik ook maak, ze zullen stuk voor stuk een bijzondere betekenis krijgen en hebben een levenslange betekenis. Het maakt mij dankbaar dat ik voor jullie momenten mag gaan vastleggen, in welke situatie dan ook.

Mocht je meer willen weten over mij, mijn fotografie of wil je een afspraak maken, via het contactformulier kun je contact met mij opnemen of via de e-mail: info@ifotografie.nl

Ik beantwoord graag je vragen.

Hopelijk tot snel!