Pasgeboren

Daar is jullie kleine wondertje dan eindelijk! Pasgeboren en helemaal uniek, met kleine oogjes die verwonderd de wereld bekijken. Jullie mooie mensje dat kennis gaat maken met jullie en jullie met hem/haar. Geboren in jullie eigen vertrouwde omgeving of misschien wel in het ziekenhuis. Die eerste momenten samen met jullie kleine zijn zo overweldigend, en zo bijzonder.

Op een ongedwongen, pure en ontspannen manier zal ik jullie momenten na de geboorte van jullie baby vastleggen. De kraamweek is een intense en bijzondere periode, er gebeurt veel. Het is een tijd van heel veel eerste momenten, momenten die je niet meer wil vergeten… En dit leg ik graag voor jullie vast.

Een sessie kan plaatsvinden in jullie eigen persoonlijke omgeving (of in het ziekenhuis) in die eerste, unieke weken na de geboorte. Dit kan bijvoorbeeld in de kraamweek of juist iets later, wanneer jullie er zelf klaar voor zijn!

In deze sessie worden unieke, pure beelden vastgelegd door gebruik te maken van het bestaande (dag)licht. De interactie en liefdevolle momenten tussen papa, mama met jullie pasgeboren kleintje. Dat ene kusje van de grote broer of het knuffeltje van grote zus. Of als je baby misschien in badje gaat, of het hielprikje krijgt. Ook leg ik graag de kleine details vast zoals de lange wimpertjes, kleine vingertjes en teentjes van jullie baby of juist details uit de omgeving, zoals de versiering, felicitatiekaarten en/of de kinderkamer.

Wil je de eerste uren na de bevalling vast laten leggen door mij? Dat kan ook! Hierbij kun je denken aan de telefoontjes naar de opa’s en oma’s die in grote spanning zitten te wachten op het grote nieuws.. of de eerste kennismaking met grote broer/zus…

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen tevens een mooi mini album met ruimte voor 4 of 8 foto afdrukken bij de sessie cadeau. De foto’s uit het foto albumpje krijg je als digitaal bestand in hoge resolutie gratis.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Heb je vragen over deze reportage? of wil je graag meer informatie? Via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie kun je contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk kan ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je PASGEBOREN sessie