Familiereportage

Gezinsfoto

Je gezin, (klein)kinderen, familie worden gefotografeerd op een mooie (buiten)locatie naar keuze. Dit kan zijn op een mooie locatie ergens in het bos, op de hei, middenin een stad of in je eigen tuin. Een ontspannen en bijzonder samenzijn in een ongedwongen sfeer levert de meest mooie beelden op.

Tijdens de sessie van ongeveer 60 minuten kan ik verschillende samenstellingen fotograferen. Dit kan het gezin zijn maar ook gezinsleden afzonderlijk of juist de (klein)kinderen apart. Samen kunnen we bekijken wat voor jullie de gewenste samenstellingen zijn voor deze familie sessie.

Na de sessie krijgen jullie een inlogcode waarmee je alle unieke beelden kunt bekijken en bestellen. Jullie ontvangen een mooi mini album met ruimte voor 8 foto afdrukken. De foto’s uit het mini album krijg je tevens als digitaal bestand in hoge resolutie.

Uiteraard is het mogelijk om digitale bestanden op een USB stick te ontvangen of om een mooi wandproduct en/of foto afdrukken te bestellen.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of via e-mail: info@ifotografie.nl
Ik beantwoord graag je vragen en hopelijk mag ik dan binnenkort voor jullie een tastbare herinnering maken !

Boek nu je familiesessie
Tarieven