Producten

Bij iedere fotoreportage ontvang je een mini album met de mooiste 8 foto’s uit de reportage. De digitale bestanden van deze foto’s krijg je erbij (in hoge resolutie). Daarnaast is het mogelijk om mooie fotoproducten te bestellen. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige materialen en kleuren. Mooie producten die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn. Jullie foto’s verdienen het namelijk om op een mooie manier gepresenteerd of gebundeld te worden.

Mooie producten die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige en hoogwaardige materialen. Elk product wordt met aandacht en liefde gemaakt en samengesteld, waarbij rekening gehouden wordt met jullie wensen. De mooiste foto’s verdienen een perfect eindresultaat en dus werk ik samen met de beste leveranciers.

Album

Een perfecte oplossing voor het bundelen van de gemaakte fotoserie is natuurlijk een album. Een handgemaakt digitaal fotoboek is samen te stellen met foto’s uit jullie fotoreportage. Deze fotoboeken zijn voorzien van echte prints op Fuji fotopapier en in plaats van karton wordt er tussen de fotobladen pvc gebruikt. Dit houdt de pagina’s kaarsrecht, voorkomt het krom trekken, ook op langere termijn. Er is keuze uit leder, kunstleer of linnen. Alle albums zijn te bestellen in diverse formaten. Omdat alles met de hand gemaakt wordt kunnen de covers ook aanpassen naar eigen wens, met een tekst of foto of een combinatie van deze twee. Vraag naar de mogelijkheden!

Aluminium

Een bijzonder, industrieel en modern effect. Je foto krijgt een bijzondere uitstraling doordat het wit in de foto niet geprint wordt, en het aluminium zichtbaar is. Een aluminium print is vooral erg mooi bij zwart-wit foto’s maar foto’s met felle kleuren zijn ook erg geschikt. Met een speciaal ophangprofiel lijkt het alsof de foto los van de muur hangt. De aluminium print bestaat uit drie lagen, twee lagen aluminium met daartussen een kunststofplaat. Deze combinatie van materialen zorgt voor een solide en vormvaste basis voor jouw foto op aluminium. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een foto op wit aluminium. De ondergrond is wit en de plaat is glad en superstrak waardoor je een heldere weergave van je foto krijgt.

Gift boxen/dozen

Naast albums zijn er ook mogelijkheden voor giftboxen, boxen met luxe passe-partouts erin en luxe stevige opbergdozen voor je album. Ook hier is het weer mogelijk om de voorzijde te voorzien van een tekst en/of foto. Het materiaal en de kleuren kunnen naar wens worden samengesteld. Ook kun je er voor kiezen om een foto of een tekst op de voorzijde te plaatsen. Combineer 2 kleuren voor een extra leuk effect, de buitenkant van een album of een box kan bijvoorbeeld in een andere kleur als de binnenkant en rand.

 

Canvas

Creeer een vertrouwde en tijdloze sfeer met jouw foto op canvas. Canvas is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen die jouw foto laten spreken. Een canvas wordt gespannen op een 2 cm dik frame maar op verzoek kan je foto ook op 4 cm dik frame gespannen worden.

Een canvas kun je een extra afwerking geven, bijvoorbeeld mat of satijn, voor net een beetje extra. Kleuren worden zachter als je kiest voor mat, bij satijn spreken de kleuren meer en glanst het doek iets.

Digitale bestanden

Indien je de hele reportage graag digitaal wilt ontvangen dan zet ik ze op een mooie USB stick, voorzien van een mooie verpakking. Zo heb je altijd de hele reportage en kun je zelf bepalen wat je met de foto’s wilt doen.